Programa Inesperat - David Guapo
Programa inesperat  David Guapo

El convidat d'aquesta setmana del 'Programa Inesperat' és David Guapo, actor multidisciplinar. L'humorista farà un repàs de la seva trajectòria al...

Disponible hasta 21-02-2222

04/05/2018 00:51:16
David Guapo David Guapo
David Guapo 00:51:16 04/05/2018

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

El convidat d'aquesta setmana del 'Programa Inesperat' és David Guapo, actor multidisciplinar. L'humorista farà un repàs de la seva trajectòria al 'Programa inesperat'.

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Toni González Lillo, Anna Gras i Judit Martin.

Nascut a Barcelona el 1980, David Guapo va començar la seva carrera en el món de la música. Durant anys, va tocar la guitarra a diversos locals de Barcelona i va arribar a gravar un disc, amb el seu nom real, David Callejón, el 2007. La seva carrera com a humorista va començar al canal Paramount Comedy, es va consolidar a programes com Buenafuente, Sé lo que hicisteis..., El hormiguero... i va assolir la fama definitiva amb els monòlegs d'El club de la comedia. David Guapo, que també és un fenomen a les xarxes socials, ve a presentar-nos el seu darrer espectacle, #quenonosfrunjanlafiesta II, on desplega totes les seves capacitats com a actor, improvisador i músic. El divendres 4 de maig actua al Club Capitol de Barcelona, però abans, fa una parada al plató del 'Programa inesperat'.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera
Idiomas
Catalán