Programa Inesperat - Carlos Latre
Programa inesperat  Carlos Latre

El 'PI' d’aquesta segona temporada manté la fórmula de talk show, amb un to distès i desenfadat i on l’impro show hi està molt present. Tots els...

Disponible hasta 21-08-2118

14/09/2018 00:53:08
Carlos Latre Carlos Latre
Carlos Latre 00:53:08 14/09/2018

Disponible hasta: 21-08-2118 15:49:00

Sinopsis

El 'PI' d’aquesta segona temporada manté la fórmula de talk show, amb un to distès i desenfadat i on l’impro show hi està molt present. Tots els divendres, el programa comptarà amb un personatge famós que coneixerem tant des de la vessant professional com personal. I tot, amb l’humor com a punt de partida. En la primera cita, el convidat serà Carlos Latre, que està preparant un nou espectacle després de l'èxit de '15 años no es nada'.

Una altra de les novetats d’aquesta temporada és la secció 'L'entrebèstia', un test diferent al convidat que farà l’actriu Judit Martín, caracteritzada de diferents personatges.

La segona temporada de 'Programa Inesperat' compta amb una nova incorporació: l’humorista Pep Plaza. L’actor s’afegeix a l’equip de Judit Martín, Anna Gras i Toni González Lillo.

El públic de 'Programa Inesperat' continua jugant un paper important durant el programa. Perquè al 'PI' sempre passen coses inesperades...

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera
Idiomas
Catalán