53 Premis Sant Jordi de Cinematrografia
Premis Sant Jordi de Cinematografia  53 Premis Sant Jordi de Cinematrografia

RNE ha reunit a Barcelona, en els premis Sant Jordi de Cinematografia, a tot l'equip de 'Camino', una de les pel·lícules més reeixides de l'any i...

24/04/2009 01:01:55
53 Premis Sant Jordi de Cinematrografia 53 Premis Sant Jordi de Cinematrografia
53 Premis Sant Jordi de Cinematrografia 01:01:55 24/04/2009
Sinopsis

RNE ha reunit a Barcelona, en els premis Sant Jordi de Cinematografia, a tot l'equip de 'Camino', una de les pel·lícules més reeixides de l'any i guardonada en diferents categories dels premis que concedeix la cadena. En el transcurs de la roda de premsa, en la qual s'han donat a conèixer la relació de guardonats de la 53 Edició dels Premis Sant Jordi de Cinematografia, van coincidir el director de la pel·lícula, Javier Fesser, i les protagonistes Carmen Elías i Nerea Camacho, així com el productor de la mateixa, Luis Mans. 

Durant l'acte, la directora de RNE a Catalunya, Montse Meliá, va recordar que es tracta d'uns premis que concedeix la crítica especialitzada de Catalunya, i la directora de TVE, Montse Abbad, es va referir a la programació especial que emetrà la cadena en la programació de TVE en català, així com als actes commemoratius dels 50 anys d'emissió de TVE. 

Ficha técnica
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán