www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
586144

Arxiu TVE Catalunya - Personatges - L'artista Joan Ponç, entrevistat per Montserrat Roig

16 set. 2009

 La periodista Montserrat Roig presentava i dirigia aquest espai d'entrevistes a personatges de la societat catalana. Aquest programa representava tot un repte per a la periodista ja que no havia tingut gaire experiència en el món de la televisió. 

Montserrat no només entrevistava el personatge a plató sinó que primer mirava de conèixer la persona a través de les seves rutines, visitant casa seva i passant tot un dia amb ells. Buscava certa profunditat que una hora d'entrevista no li donava. El pintor català Joan Ponç és el personatge que veurem a continuació, un artista al qual se'l defineix com "un artista indispensable per a entendre l'evolució de l'art d'avantguarda de postguerra nacional".

(Petició de Miquel Duran -  1978)

veure més sobre "Arxiu TVE Catalunya - Personatges - L'artista Joan Ponç, entrevistat per Montserrat Roig " veure menys sobre "Arxiu TVE Catalunya - Personatges - L'artista Joan Ponç, entrevistat per Montserrat Roig "
Programes complets (47)

Els últims 47 programes de Personatges

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos