Noms propis: Nandu Jubany | RTVE Play
Noms propis  Nandu Jubany

18/04/2017 00:24:42
Recomendado para todos los públicos
Nandu Jubany Nandu Jubany
Nandu Jubany 00:24:42 18/04/2017
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

"La cuina és un llibre que escrius i que ha de tenir la teva personalitat", explica Nandu Jubany que, amb 22 anys, es va posar al capdavant dels tres restaurants familiars. A l'actualitat, dirigeix, gestiona i assessora una desena d'establiments a Catalunya, Andorra, Formentera i Singapur. Va rebre la seva primera estrella Michelin tres anys després d'haver obert, a Calldetenes, el restaurant Can Jubany al costat de la seva dona Anna Orte, però reconeix que les estrelles no l'obsessionen.

 

Explica a "Noms propis" que "pots ser un bon cuiner, un gran xef i no tenir lideratge" i el seu secret per a tenir equips contents i treballadors és fer-los compartir el seu somni. Confessa que, de vegades, en aquest lideratge hi posa el saber vendre la idea o el projecte. Ell l'anomena "vendre'ls la moto", potser perquè després de la cuina, la seva altra passió són precisament les motos.

 

Molt amic de Dani Roma, el va ajudar a entrenar com a professional. L'any passat, amb 45 anys, volia participar al Rally Dakar però tres setmanes abans de la competició una lesió el va excloure de la cursa. Darrere del competir hi havia un projecte solidari –el projecte Ari-, dedicat a l'estudi de la leucèmia i també per a ajudar als malalts que la pateixen

Ficha técnica
Dirigido por
Anna Cler
Géneros
Cataluña
Idiomas
Catalán