www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
4639356
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Xavier Ruyra

Noms Propis - Xavier Ruyra

19 juny 2018

“A nivell personal sóc un home feliç. M’agrada molt la meva feina i tinc una bona família. Em dedico a una professió i a una especialitat en què he de ser optimista. Jo crec que tos hem de ser optimistes perquè encara que hi ha coses a la vida que no ens agraden o moments que són dolents, hi ha moltes coses per les quals lluitar. He de ser optimista perquè si no, no podria fer la meva feina”. Al llarg dels anys, el cardiòleg Xavier Ruyra ha centrat la seva activitat assistencial en la cirurgia reparadora de les vàlvules cardíaques, l’operació de Ross, la cirurgia cardíaca sense sang i les noves alternatives per la patologia de la vàlvula aòrtica en pacients d’alt risc.

Aquest dimarts el cardiòleg Xavier Ruyra parla amb l’Anna Cler de la seva manera d’encarar la vida amb una visió positiva perquè “està demostrat que la gent que és feliç, viu millor i viu més temps. Pots ser responsable d’intentar estar a la vida com a espectador passiu o voler protagonitzar alguna part d’aquesta, però jo crec que tothom ha d’aportar, tothom ha de tenir una actitud positiva”. Al llarg de l’entrevista, Xavier Ruyra també parla de la necessitat d’ajudar als altres, perquè “tothom és altruista, la naturalesa humana és altruista de per sí. A vegades, està molt enfonsada dintre de la personalitat de cadascú, però si poses a la gent en una condició adequada i la motives adequadament, tothom vol ajudar”.

veure més sobre "Noms Propis - Xavier Ruyra" veure menys sobre "Noms Propis - Xavier Ruyra"
Programes complets (133)
Clips

Els últims 174 programes de Noms propis

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos