Noms Propis - Pau Donés
Noms propis  Pau Donés

10/06/2020 00:24:29
Recomendado para todos los públicos
Pau Donés Pau Donés
Pau Donés 00:24:29 10/06/2020
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

"A partir de l'1 de gener començaré vacances definitives", aquesta és la data que el cantant Pau Donés dóna a "Noms Propis" en una entrevista, pocs dies després de saber que havia recaigut de salut. Cantant del grup Jarabe de Palo, al 1996 i amb la cançó La Flaca van aconseguir l'èxit mundial. Des d'aleshores, han estat 11 àlbums més entre els quals destaquen Depende, Bonito i De vuelta y vuelta.

Fa dos anys, li van diagnosticar un càncer de colon que va canviar la seves rutines. Explica que aquesta circumstància "m'ha permès de retrobar-me amb moments de gran emoció i felicitat". Ha aprofitat per escriure un llibre, "50 palos... y sigo soñando", on parla de la seva vida, de la seva mare, que es va suïcidar quan ell tenia 16 anys, i també de coses com "la diferència entre la tristor i la pena". Aprofita per a dir què en pensa de tot plegat, recomanant: "Deixa't estar de tristor i mou el cul!".

Per a Pau Donés, que es reconeix dislèctic, hiperactiu i curiós: "Riure és molt important a la vida perquè ens ajuda a estar més tranquils i en pau amb nosaltres mateixos".

Ficha técnica
Dirigido por
Anna Cler
Géneros
Cataluña
Idiomas
Catalán