Noms propis: Julio Manrique | RTVE Play
Noms propis  Julio Manrique

Noms Propis - Julio Manrique

Disponible hasta 21-02-2222

06/06/2017 00:20:05
Recomendado para todos los públicos
Julio Manrique Julio Manrique
Julio Manrique 00:20:05 06/06/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Aquesta setmana a "Noms propis", Montse Busquets entrevista l'actor i director barceloní Julio Manrique, que amb només 43 anys és una de les personalitats més versàtils, intel·ligents i madures de l'escena catalana.

Julio Manrique, barceloní de 43 anys, és actor, director i productor teatral. Va descobrir la interpretació mentre estudiava la carrera de Dret i va estudiar a l'Institut del Teatre. Com actor ha sabut compaginar papers d'alt voltatge teatral amb d'altres de comèdia televisives que l’han fet guanyar-se la simpatia de tots els públics. Julio Manrique també dirigeix i produeix els seus propis muntatges des de fa anys.

Els papers televisius en sèries com Porca Misèria, Infidels, Isabel o El Crack l’han fet molt conegut, però també ha dirigit i produït desenes d'espectacles. Destaca el seu paper com a director teatral a "American Buffalo", "Coses que dèiem avui" i "El curiós incident del gos a mitjanit". Del 2011 al 2014 es va fer càrrec de la direcció artística del Teatre Romea. Ha guanyat diversos premis Butaca per les seves obres teatrals i enguany ha rebut el premi Continuarà de RTVE Catalunya per la direcció de l'obra "La treva".

Julio Manrique ha declarat a Montse Busquets que té la conciència tranquil·la "quan tinc la sensació de que no m'estic traint, o almenys, no massa."

Ficha técnica
Dirigido por
Anna Cler
Géneros
Cataluña
Idiomas
Catalán