Noms propis: Joan Dausà - Aturar-se per seguir | RTVE Play
Noms propis  Joan Dausà - Aturar-se per seguir

24/01/2016 00:27:59
Recomendado para todos los públicos
Joan Dausà - Aturar-se per seguir Joan Dausà - Aturar-se per seguir
Joan Dausà - Aturar-se per seguir 00:27:59 24/01/2016
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

“Som més amos del nostre destí, del que pensem”, és la filosofia de Joan Dausà, autor del gran èxit de la cançó “jo mai mai”, que des del 2012 l’ha portat a fer més de 80 concerts. Explica a Noms Propis que, malgrat només fer quatre anys que el reconeixement ha arribat, sent la necessitat d’aturar-se i reflexionar. “Jo no deixo, només m’aturo”, i aquest nou temps que se li presenta per davant el viu sense cap mena de por.

Té una filosofía de viure molt oriental que el porta a estar molt a gust amb ell mateix i a partir d’aquí expandir el benestar als altres: “la cançó és l’excusa per a conectar”. Confessa que no necessita inspiració per a fer cançons, que es posa davant del piano i el què surt d’una manera irreflexiva li serveix per anar-ho treballant i després fer-ne un tema. De fet, el seu gran èxit musical va sorgir a darrere hora per a allargar un concert que li faltaven minuts.

Es reconeix també com a dinamitzador i animador. Potser per aquesta raó, va aconseguir que durant un dels dos últims concerts al Palau de la Música Catalana de Barcelona, un noi surtís d’entre el públic i li demanés matrimoni a la seva parella.

Ficha técnica
Dirigido por
Anna Cler
Géneros
Cataluña
Idiomas
Catalán