Músics - Las Migas
Músics  Las Migas

Aquesta setmana 'Músics', l'espai musical de La 2 i Ràdio 4, té com a protagonista el grup Las Migas, que tocarà en directe a la sala El Siglo de...

Disponible hasta 21-02-2222

14/12/2017 00:24:46
Recomendado para todos los públicos
Las Migas Las Migas
Las Migas 00:24:46 14/12/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Aquesta setmana 'Músics', l'espai musical de La 2 i Ràdio 4, té com a protagonista el grup Las Migas, que tocarà en directe a la sala El Siglo de Sant Cugat algunes cançons del seu darrer disc 'Vente conmigo'.

Las Migas és un grup de quatre, en qui sembla haver-se inspirat la numerologia per traçar el significat d'aquest número. Els entesos diuen que el 4 és el número que millor representa l'organització, l'estabilitat, la tenacitat i la preocupació pel detall. Justament, els mateixos atributs que defineixen a Las Migas i dels que sempre n'ha parlat la crítica. El seu públic gaudeix amb la sensibilitat que irradia qualsevol de les seves cançons i amb el plaer que dóna saber que ens han cuinat un plat a foc lent, sense presses i amb la intenció que tots els ingredients estiguin presents.

L'Alba, la Marta, l'Alicia i la Roser són les cuineres de 'Vente conmigo', un disc que fa aparcar qualsevol cosa pel plaer d'escoltar-les.

Ficha técnica
Dirigido por
Goyo Prados
Géneros
Música
Idiomas
Catalán