Moments - El Gran Teatre del Liceu
Moments  El Gran Teatre del Liceu

Aquesta setmana "Moments" repassa la història del Gran Teatre del Liceu, un espai ple d'instants extraordinaris i també de tragèdies. De la mà de...

09/12/2011 00:26:33
El Gran Teatre del Liceu El Gran Teatre del Liceu
El Gran Teatre del Liceu 00:26:33 09/12/2011
Sinopsis

Aquesta setmana "Moments" repassa la història del Gran Teatre del Liceu, un espai ple d'instants extraordinaris i també de tragèdies.

De la mà de Roger Alier, crític musical i expert en òpera, ens endinsarem dins de l'apassionant història del Liceu. També recordarem els moments més impactants i tràgics que ha viscut el teatre, com els dos incendis que ha patit, el de 1862 i el de 1994 i la bomba anarquista de 1893.

El vicepresident del Cercle del Liceu, Manuel Bertrand i Vergé, ens explicarà com era l'òpera segles enrere i els canvis que s'han introduït al llarg del segle XX. Comentarem els canvis que s'han produït, com per exemple, l'accés de tot el públic a l'òpera. Tot plegat presentat per Raül Díaz, que en aquesta ocasió conversa amb la jove soprano, Beatriz Jiménez.

A l'escenari del Liceu han actuat grans dives i divos del panorama operístic com Montserrat Caballé, Renata Tebaldi, Josep Carreras, Plácido Domingo, Enrico Caruso, Alfredo Kraus i Jaume Aragall.

El Gran Teatre del Liceu ha estat un escenari elitista i luxós, un símbol de Barcelona, un referent en el món de l'òpera i la gran casa de les veus líriques.

Ficha técnica
Dirigido por
Raül Díaz
Géneros
Historia
Idiomas
Catalán