Moments - El món científic i tecnològic català
Moments  El món científic i tecnològic català

El “Moments” d’aquest diumenge el dediquem al món científic i tecnològic català que sempre ha estat molt inquiet. Catalunya ha destacat per...

08/02/2015 00:12:07
El món científic i tecnològic català El món científic i tecnològic català
El món científic i tecnològic català 00:12:07 08/02/2015
Sinopsis

 El “Moments” d’aquest diumenge el dediquem al món científic i tecnològic català que sempre ha estat molt inquiet. Catalunya ha destacat per l’entusiasme alhora d’importar els avenços que han anat sorgint arreu del món: el tren, l’electricitat o les radiografies en són només alguns exemples. Però a més d’importar, aquí també hem tingut molt bons científics. 

Si mirem al passat, els períodes més brillants van ser durant la il•lustració i principis del segle XX. Moments on trobem grans noms com els germans Salvador o Narcís Monturiol. Però ens hem de remuntar a l’edat mitjana per trobar el primer gran savi català, Ramon Llull.

Ens acompanyen en aquest capítol dedicat a la ciència i la tecnologia la divulgadora científica, Núria Pérez  i Francesc González Sastre de l’Institut d’Estudis Catalans. Per presentar el programa Raül Díaz visita Cosmocaixa de Barcelona, un lloc molt didàctic per obrir la ment al món del coneixement científic. 

Ficha técnica
Dirigido por
Raül Díaz
Géneros
Historia
Idiomas
Catalán