Moments - La Primera Comunió
Moments  La Primera Comunió

Aquest diumenge “Moments” va de Primera Comunió. A través de curioses imatges de totes les èpoques el programa s’acosta a aquesta festa amb la que...

14/05/2015 00:11:54
La Primera Comunió La Primera Comunió
La Primera Comunió 00:11:54 14/05/2015
Sinopsis

Aquest diumenge “Moments” va de Primera Comunió. A través de curioses imatges de totes les èpoques el programa s’acosta a aquesta festa amb la que els catòlics celebren la primera vegada que reben l’Eucaristia. Un ritu que es remunta al segle XII però que és durant el segle XX quan es consolida com una cerimònia molt rellevant dins del catolicisme. 

El reportatge parla de tot el que envolta la Primera Comunió. A més dels aspectes religiosos com ara la cerimònia i la catequesi també mostra el vestits de comunió de moda a cada època, els àpats familiars, els regals típics i sobretot les fotografies del moment que gairebé tothom conserva tota la vida. 

En aquest capítol de Moments intervé Enric Termes, delegat de catequesi de l’Arquebisbat de Barcelona i Ignasi Miranda, director del programa “La Missa” de TVE a Catalunya. 

Raül Díaz, que també és autor del reportatge, presenta el programa des de la Basílica de Sant Josep Oriol de Barcelona. El realitzador és Jordi Renú i el productor Salvador Fabregat.

EmissionsEmissions

Primera emissió - 14/12/2014

Segona emissió - 17/05/2015

Ficha técnica
Dirigido por
Raül Díaz
Géneros
Historia
Idiomas
Catalán