Moments -  La indústria del motociclisme a Catalunya
Moments  La indústria del motociclisme

Aquesta setmana reviurem alguns dels moments que ens ha donat la indústria del motociclisme a Catalunya. De la mà de Joan Porcar, ex pilot i...

03/10/2012 00:26:15
La indústria del motociclisme La indústria del motociclisme
La indústria del motociclisme 00:26:15 03/10/2012
Sinopsis

Aquesta setmana reviurem alguns dels moments que ens ha donat la indústria del motociclisme a Catalunya.

De la mà de Joan Porcar, ex pilot i conseller delegat d'Alesport parlarem de la importància que van tenir marques com Derbi, Montesa o Bultaco al llarg del segle XX. També recordarem la crisi que va patir aquest sector a principis de la dècada dels 80, quan degut a l'entrada de les marques japoneses moltes firmes catalanes van desaparèixer.

Aprofitarem per recordar la importància que ha tingut el món del trial. Catalunya és una font de grans campions en aquesta disciplina, fet que ens explicaran Pere Pi, campió d'Espanya de trial l'any 1968 i Jordi Tarrés, que l'any 1987 es va proclamar campió del món per primera vegada.

Per presentar el programa, Raül Díaz ha visitat el Museu de la Moto de Barcelona on ha entrevistat el responsable de la mostra, Estanislau Soler i Xavier Permanyer, hereu de la família Montesa que ens recordaran les fites assolides per aquesta marca.

D'aquesta manera Moments puja en motocicleta, ja que d'alguna manera forma part de les nostres vides.

Ficha técnica
Dirigido por
Raül Díaz
Géneros
Historia
Idiomas
Catalán