Moments - La història del cava a Catalunya
Moments  La història del cava a Catalunya

Aquesta setmana ¿Moments¿ repassa la història del cava a Catalunya, des de les primeres ampolles fins a l¿actualitat. El cava és sinònim de...

02/12/2011 00:26:45
La història del cava a Catalunya La història del cava a Catalunya
La història del cava a Catalunya 00:26:45 02/12/2011
Sinopsis

Aquesta setmana ¿Moments¿ repassa la història del cava a Catalunya, des de les primeres ampolles fins a l¿actualitat.

El cava és sinònim de xivarri, celebracions i també dels anuncis més brillants i daurats de la televisió. Amb en Joan Sabaté, professor de publicitat de la Blanquerna, recordarem els millors anuncis i parlarem de la competència entre les marques.

El sommelier del Restaurant Lasarte, Dani Esteve, ens donarà les claus per gaudir del cava. Amb ell aprendrem a agafar correctament la copa per assaborir millor aquest vi escumós tant característic de la nostra terra.

De la mà del cavista Jaume Gramona ens endinsarem a les profunditats del cava per conèixer tots els aspectes tècnics, i descobrirem què és la bombolleta del cava.

Amb l¿Isidre Gironés, del Restaurant Ca L¿Isidre, coneixerem els tipus de cava del mercat, els femenins, els masculins i també els afrodisíacs, i ens donarà les claus per combinar-lo amb els millors plats.

La història de Catalunya ha anat lligada des de fa segles a la del cava. Per això, l¿ historiador Carles Querol ens explicarà les anècdotes més curioses i sorprenents d¿aquesta relació.

Des dels seus inicis, el cava ha anat lligat a la picardia, la seducció i als millors ¿moments¿ de les nostres vides. Us convidem a brindar amb nosaltres.

Ficha técnica
Dirigido por
Raül Díaz
Géneros
Historia
Idiomas
Catalán