www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.14.0/js
948802
  • Departament d'Ambientació Musical

Memòries de la tele - Desvetlla la tasca dels professionals del Departament d'Ambientació Musical

01 des. 2010

"Memòries de la tele" aquesta setmana desvetlla les intimitats del departament d'ambientació musical de televisió.

El programa mostra en aquesta edició la tasca dels professionals del Departament d'Ambientació Musical. Efectes de so i de música contribueixen a donar qualitat i a fer més entenedor un producte televisiu: una base musical pot donar unitat, marcar un canvi d'escena, posar un accent dramàtic o afegir emoció, per exemple.

Florenci Surroca, professional de llarga trajectòria d'ambientació musical, descobreix els secrets de l'ambientació musical a la televisió.

També, amb l'ajuda del presentador Pedro Macia, "Memòries de la tele" repassa algunes de les estafes que van sortir al programa "Investigación en marcha". Com per exemple "L'estafa de la punxada" on un lladre desinfla un pneumàtic de la víctima per, amb la distracció, obrir-li el maleter. Segons paraules de Macia aquest programa feia un gran servei al públic prevenint-lo de situacions com aquesta.

A la secció Memòries del Carrer, Raül Díaz recorda amb l'ajuda dels veïns del barri del Raval de Barcelona la trajectòria de Peret i la rumba catalana.

I a la Butaca els ciutadans de Sant Quirze del Vallès ajudaran a presentar el programa.

veure més sobre "Memòries de la tele - Desvetlla la tasca dels professionals del Departament d'Ambientació Musical" veure menys sobre "Memòries de la tele - Desvetlla la tasca dels professionals del Departament d'Ambientació Musical"
Programes complets (111)
Clips

Els últims 250 programes de Memòries de la tele

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios