www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.14.0/js
965817
  • Peret i Germans Calatrava

Memòries de la tele - Peret i Germans Calatrava

15 des. 2010

"Memòries de la tele" aquesta setmana repassa alguns dels programes i especials on va participar el rei de la rumba catalana: Peret.

El cantant Peret, conegut com el rei de la rumba catalana, ha fet una carrera molt lligada a TVE i conserva un record entranyable de les seves primeres actuacions als estudis de Miramar. Programes com "Luces en la noche", "Noches del Sábado" o "Fiesta" van ser el marc on es van fer conegudes del gran públic les seves cançons: "Borriquito", "Lágrima", "Canta y sé feliz" o "Ni fu ni fa", per exemple.

"Memòries de la tele" ens acosta a la seva trajectòria vital a través dels programes en què va participar. Fa memòria de les maniobres del realitzador Artur Kaps per fer guanyar concursos internacionals als cantants espanyols. Recorda la bailaora Carmen Amaya i el seu propi pare, a més del seu pas com a pastor protestant de l"Església Filadèlfia, per acabar amb la seva emblemàtica "Gitana hechizera" als Jocs Paralímpics de 1992.

  

A la secció Memòries del Carrer, Raül Díaz parla amb l'ajuda dels veïns de Castelldefels dels germans Calatrava.

I a la Butaca els ciutadans de  Granollers ajudaran a presentar el programa.

veure més sobre "Memòries de la tele - Peret i Germans Calatrava" veure menys sobre "Memòries de la tele - Peret i Germans Calatrava"
Programes complets (111)
Clips

Els últims 250 programes de Memòries de la tele

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios