Memòries de la tele - Els secrets del departament de maquillatge
Memòries de la tele  Memòries de la tele - Els secrets del departament de maquillatge

El programa que recorda a professionals i programes de TVE Catalunya, "Memòries de la tele" mostra com és el departament de maquillatge i com ha...

Disponible hasta 15-10-2119

02/07/2009 00:42:17
Memòries de la tele - Els secrets del departament de maquillatge Memòries de la tele - Els secrets del departament de maquillatge
Memòries de la tele - Els secrets del departament de maquillatge 00:42:17 02/07/2009

Disponible hasta: 15-10-2119 17:28:00

Sinopsis

El programa que recorda a professionals i programes de TVE Catalunya, "Memòries de la tele" mostra com és el departament de maquillatge i com ha canviat en els darrers 50 anys. A més, l'equip del programa ha recordat amb Roger Justafré l'espai "Terenci a la fresca" i Raül Díaz ha preguntat a la gent de Tarragona sobre l'humorista Cassen.

"Memòries de la Tele" mostra aquesta setmana un departament de les tripes de la televisió: maquillatge. L'equip entrevista una de les maquilladores més importants d'aquests darrers 50 anys a televisió, Margarita Llopart, i a l'actual cap del departament Ana Díaz. Descobrirem els canvis que ha sofert la forma de maquillar des de la imatge en blanc i negre fins el color. També les darreres innovacions de cara a la televisió d'alta definició.

El programa recorda, també, l'espai "Terenci a la fresca" (1981-1987). De la mà d'un dels seus realitzadors, Roger Justafré, "Memòries de la tele" fa un repàs a algunes de les entrevistes que Terenci Moix va fer en el seu programa a destacades personalitats del món de la cultura, les arts i la política. Roger Justafré recorda anècdotes i característiques del programa, en què Terenci Moix seduïa els espectadors, gràcies al seu caràcter obert i la seva gran cultura.

Més que entrevistes en profunditat eren converses àgils i divertides amb personatges com ara Montserrat Caballé, Marta Ferrusola, Pepe Rubianes, Montserrat Roig, Enric Majó, l'actor Helmut Berger i Rosa Maria Sardà.

La secció Memòries del carrer i el seu reporter, Raül Díaz, han recordat a l'humorista Cassen des de la ciutat de Tarragona.

La Butaca aquesta setmana s'ha traslladat a Roses on els seus ciutadans presenten el programa.

Ficha técnica
Dirigido por
Nicolás Albéndiz
Idiomas
Catalán