L'Informatiu: L'informatiu - 21/06/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu - 21/06/2017

21/06/2017 00:27:59
L'informatiu - 21/06/2017 L'informatiu - 21/06/2017
L'informatiu - 21/06/2017 00:27:59 21/06/2017
Sinopsis

JUNTA DE SEGURETAT: PUIGDEMONT DISPOSAT A RENEGOCIAR LA DATA DESPRÉS DEL NO DEL MINISTRE DE L'INTERIOR

Puigdemont disposat a canviar la data de la Junta de Seguretat després que el ministre de l'Interior hagi confirmat que no hi podrà assistir però hagi mostrat voluntat per consensuar una data i un ordre del dia amb el conseller. La Generalitat exigeix de tota manera que la data es tanqui aquesta setmana i que no s'eviti cap tema polèmic.

FINS AL SETEMBRE: S'ACABA EL CURS ESCOLAR I COMENCEN UNES VACANCES DE GAIREBÉ 3 MESOS
Alegria avui a les escoles, on comencen les vacances d'estiu que duraran fins el 12 de setembre. Per acomiadar-se a la la majoria de centres els jocs i les activitats esportives han substituït les aules.

L'ESTIU JA ÉS AQUÍ: ARRIBA AMB UNA NOVA ONADA DE CALOR I AMB UN ELEVAT RISC D'INCENDIS FORESTALS
Aquest final de curs coincideix amb l'arribada de l'estiu. Atenció perquè ho fa en unes condicions meteorològiques molt complicades. Interior ha confirmat que demà mateix activarà en fase d'alerta tant el pla per onada de calor i en prealerta per risc d'incendis. Hi ha especial preocupació per la nit de Sant Joan ja que el bosc està molt sec i qualsevol guspira pot provocar un incendi important.

PREUS DE LLOGUER: LA GENERALITAT PRESENTA L'ÍNDEX DE REFERÈNCIA UNA EINA INFORMATIVA PER A AJUNTAMENTS I CIUTADANS
La Generalitat ha presentat l'índex de referència de preus de lloguer. Una eina perquè ajuntaments i ciutadans de 27 municipis puguin consultar el preu mitjà del metre quadrat d'un habitatge en funció de la ubicació i la mida, entre d'altres indicadors. L'índex pretén aportar transparència i permetre a les administracions públiques actuar davant l'increment de preus en alguns municipis.

SIGNA PER TRES ANYS: DIEGO LÓPEZ ES CONVERTEIX EN UN DELS PILARS DE L'ESPANYOL DE QUIQUE SÁNCHEZ FLORES
L'Espanyol presenta Diego López com un dels pilars del projecte europeu de Quique Sánchez Flores. El porter gallec ha signat contracte per 3 temporades i tindrà una clàusula de rescissió de 50 milions d'euros. El club reconeix que el retorn del defensa Dídac Vilà està a prop.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán