L'Informatiu: L'Informatiu - 17/04/17 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 17/04/17

17/04/2017 00:26:02
L'Informatiu - 17/04/17 L'Informatiu - 17/04/17
L'Informatiu - 17/04/17 00:26:02 17/04/2017
Sinopsis


L'operació tornada tanca les vacances de Setmana Santa. Estava previst que 620 mil vehicles tornessin a l'àrea de Barcelona entre el migdia d'ahir i la propera mitjanit. El matí ha s'ha anat complicantt a mida que passaven les hores i es que, segons trànsit, ja han tornat més del 60 per cent dels cotxes previstos. Avui també jornada clau a l'aeroport del Prat amb 970 operacions previstes. Tot plegat per posar la cirereta a unes vacances en les que el sector turístic ha fet gairebé ple amb una ocupació superior al 90 per cent de mitjana.

Una operació tornada que segur que molts han avançat per regalar i menjar-se la mona. Aquest matí encara eren molts els que les compraven a les pastisseries. El gremi espera vendre'n més de 700 mil. Aquest any les figures dels Pokemon i la Patrulla Canina són les que tenen més èxit entre els nens.

Les vacances de Setmana Santa no han ajudat a calmar els ànims entre els partits independentistes. En una entrevista al Punt Avui la líder del PDECAT reconeix el seu malestar pel fet que l'estabilitat del govern depengui de la CUP i admet que no es repetirà la fórmula de Junts pel Sí. Els cupaires creuen que aquestes declaracions sorgeixen del mal estat del partit demòcrata i, tot i reconèixer les diferències, admeten que han de treballar junts.

Avui també us parlarem d'una iniciativa que estudia el sector del taxi a Barcelona per lluitar contra la creixent competència. Es tracta d'avançar en la idea dels taxis compartits. Hi hauria algunes parades on es podria agafar un vehicle amb altres clients per anar a espais com la Fira o l'aeroport. De moment, totes les parts implicades ho veuen amb bons ulls.

El Barça afronta una setmana clau amb els partits de dimecres contra la Juventus de Torí i de diumenge contra el Reial Madrid. Neymar assegura que no han dit l'última paraula a la Champions i confia en protagonitzar davant el conjunt italià una segona remuntada al Camp Nou.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán