L'Informatiu: L'informatiu en tres minuts - 23/05/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu en tres minuts - 23/05/2017

23/05/2017 00:02:42
L'informatiu en tres minuts - 23/05/2017 L'informatiu en tres minuts - 23/05/2017
L'informatiu en tres minuts - 23/05/2017 00:02:42 23/05/2017
Sinopsis

ATEMPTAT MANCHESTER: 22 MORTS I 59 FERITS PER UNA EXPLOSIÓ SUÏCIDA A LA SORTIDA D'UN CONCERT D'ARIANA GRANDE
És la solidaritat dels representants de les institucions polítiques a Barcelona i Madrid amb les víctimes del brutal atemptat que anit va sacsejar el Regne Unit. De moment, hi ha 22 morts i 59 ferits per l'artefacte explosiu que un suïcida va fer esclatar quan milers de persones abandonaven el Manchester Arena després d'assistir a un concert de la cantant Ariana Grande. Moltes de les víctimes són nens i adolescents.

ROSELL DETINGUT: SERIA EL RESPONSABLE D'UNA XARXA QUE HAURIA BLANQUEJAT DINERS DE COMISSIONS IL·LEGALS
Detingut l'ex president del Barça, Sandro Rosell, com un dels presumptes caps d'una xarxa de blanqueig de diners de les comissions irregulars que hauria cobrat pels drets d'imatge de la selecció brasilera de futbol. En total, hi ha 5 detinguts i s'han fet registres a Barcelona, a Andorra i en d'altres localitats de Girona i Lleida.

TROBADA A BARCELONA: ELS REIS, LA VICEPRESIDENTA I CARLES PUIGDEMONT COINCIDEIXEN DESPRÉS DE LA CONFERÈNCIA
Trobada a Barcelona de Carles Puigdemont amb els reis i la vicepresidenta del govern, l'endemà que el president de la Generalitat insistís a la conferència de Madrid que el referèndum el convocarà amb acord o sense. El govern critica les intencions dels independentistes per oferir diàleg però tirar pel dret i plantejar d'una declaració unilateral.

EL RELLEU DE LUIS ENRIQUE: ERNESTO VALVERDE SERÀ EL NOU ENTRENADOR DEL BARCELONA LES DUES PRÒXIMES TEMPORADES
Als esports, ja us ho podem avançar, Ernesto Valverde serà el nou entrenador del Barça les dues pròximes temporades. El tècnic extremeny s'acomiadarà en les properes hores de l'Athletic de Bilbao i la setmana que ve agafarà el relleu de Luis Enrique. Valverde va coincidir com a jugador blaugrana amb el secretari tècnic Robert Fernández.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán