L'Informatiu: L'informatiu vespre - 9/11/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 9/11/12

09/11/2012 00:26:21
L'informatiu vespre - 9/11/12 L'informatiu vespre - 9/11/12
L'informatiu vespre - 9/11/12 00:26:21 09/11/2012
Sinopsis

Que per impagament d'hipoteca no es desnoni més gent dels domicilis on viuen; que els bancs acceptin solucions, com ara lloguers assequibles, abans de quedar-se amb pisos buits perquè han fet fora els que hi viuen. Són reivindicacións que comencen a pendre força davant el drama dels desnonaments, una situacio que, degut a la crisi, cada vegada afecta més families, amb conseqüències, en algun cas, terribles.

El Ministre d'exteriors diu a Barcelona que és urgent que el Banc Central Europeu intervingui sobre el deute sobirà dels estats. García Margallo alerta també del perill d'una crisi de govern a Grècia.

Iberia anuncia un expedient de regulació d'ocupació que implicaria el comiat de 4500 treballadors. L'expedient contempla tambè baixar el sou dels treballadors i reduir l'activitat de la companyia d'un 15%.

Catalunya té un dels sis bancs de llet materna que hi ha a Espanya. Cada any uns 40 mil nadons prematurs es poden beneficiar d'aquest aliment essencial que prové de donacions altruistes.

Carles Puyol torna a entrenar-se amb l'equip. Ho ha fet el dia que Dani Alves ha denunciat una campanya contra Messi, i a favor de Cristiano Ronaldo, en la cursa per la pilota d'or....i ha defensat el joc de l'equip, tot i la derrota a Glasgow.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán