L'Informatiu: L'Informatiu vespre - 9/07/13 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu vespre - 9/07/13

09/07/2013 00:27:43
L'Informatiu vespre - 9/07/13 L'Informatiu vespre - 9/07/13
L'Informatiu vespre - 9/07/13 00:27:43 09/07/2013
Sinopsis

Les aigües baixen tèrboles al socialisme català des de l'aprovació, dissabte, de "Declaració de Granada", el document que plasma el model federal del PSOE. Avui el sector crític del PSC ha fet públic un manifest en què es desmarca d'aquest text. Diuen que hi ha mancances rellevants, com ara no reconéixer Catalunya com a nació o no incloure el dret a decidir. Hi reconeixen avenços positius però insuficients i demanen al partit que no se sotmeti a aquesta declaració.

Francesc Homs avisa el PSC que, després del document de Granada, ja no té cap excusa per no sumar-se al Pacte pel Dret a Decidir. El portaveu del Govern confirma que Artur Mas i Pérez Rubalcaba es reuniran d'aquí a poques setmanes.

La indústria tèxtil comença a tornar a casa després de 20 anys de fabricar a països més barats. De moment ja s'ha recuperat el 15 per cent de la producció i la tendència va creixent. Empreses catalanes del sector aposten per reforçar el disseny, la logística i la distribució.

Detenen 58 persones a Tarragona acusades de defraudar un milió d'euros a la Seguretat Social. Els detinguts creaven empreses tapadora per fer contractes de treball falsos a immigrants. Els cobraven uns mil euros. Els tres principals caps, però, han pogut fugir.

I el Barça començarà la Lliga com a local jugant al Camp Nou amb el Llevant, mentre que l'Espanyol ho farà a Vigo davant el Celta. El Madrid, que s'estrenarà contra el Betis al Bernabeu, disputarà el primer clàssic el 27 d'octubre a Barcelona.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán