L'Informatiu: L'informatiu vespre - 9/02/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 9/02/11

09/02/2011 00:29:01
L'informatiu vespre - 9/02/11 L'informatiu vespre - 9/02/11
L'informatiu vespre - 9/02/11 00:29:01 09/02/2011
Sinopsis

EXAMENS DE SETEMBRE. La Generalitat els vol recuperar ja el curs 2011-12

Tornen els examens de setembre. És una de les mesures que ha anunciat el nou govern català per intentar posar fre al fracàs escolar. ¿Serà útil aquesta recuperació dels examens? Què n'opina la comunitat educativa? i els alumnes?

Autoritzat l'endeutament. La líder del PP nega favoritisme per Catalunya

El Parlament autoritza la Generalitat a endeutar-se en més de 2Mil milions sis-cents Mil euros. En la primera sessió de control del govern, la líder del PP, Alicia Sanchez Camacho, fa costat a la negociació de Mas amb Zapatero i nega que hi hagi privilegis per Catalunya.

Familiars de víctimes. Pateixen angoixes, insomni i depressió

La meitat dels familiars dels morts o ferits greus per accidents a la carretera pateixen seqüeles i en un 30% serà per tota la vida. Ho diu el primer estudi que s'ha fet sobre l'impacte dels accidents de trànsit en els familiars de les víctimes.

La gestió del Prat. Els empresaris contents que la Generalitat sigui determinant

Els empresatris catalans satisfets per l'anunci què la Generalitat serà determinant en la gestió de l'aeroport del Prat. Opinen que el nou model de gestió afavorirà l'economia i la competitivitat de Catalunya.

Guardiola fa feliç el barcelonisme. El tècnic signarà la seva renovació per una temporada el proper 22 de febrer

El barcelonisme celebra avui la renovació de Pep Guardiola per una temporada més. Directius, jugadors i afició han expressat la seva satisfacció per la continuitat del tècnic, que signarà nou contracte el 22 de febrer. S'hi ha inclòs una clàusula de confidencialitat, però s'especula que cobrarà uns 10 milions d'euros: el mateix que Mourinho

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán