L'Informatiu: L'informatiu vespre - 8/10/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 8/10/12

08/10/2012 00:24:37
L'informatiu vespre - 8/10/12 L'informatiu vespre - 8/10/12
L'informatiu vespre - 8/10/12 00:24:37 08/10/2012
Sinopsis

La independència de Catalunya significaria acabar amb Espanya. Ho ha dit aquesta tarda a Barcelona el ministre de justícia, Alberto Ruíz Gallardón, davant empresaris catalans...Assegura que una Espanya sense Catalunya seria una Espanya fora del euro. Ruiz Gallardón no ha deixat clar què faria el govern espanyol si a Catalunya es convoca un referèndum, pero ha remarca que la Constitució és una norma que s'ha de seguir i respectar.

Artur Mas inisteix en la viabilitat econòmica d'una Catalunya independent. Davant d'empresaris llatinoamericans assegura que el PIB català situaria el país en setè lloc del món iberoamericà.

Els crits d'independència i la senyera gegant al Camp Nou centren les declaracions polítiques del dia. Convergència creu les reivindicacions no van contra ningú, el PP creu que són missatges excloents, i el PSC apela a la llibertat d'expressió.

Barça i Madrid. Messi i Cristiano. Un duel que sembla etern. L'endemà del gran espectacle en un clàssic molt intens, els blaugrana i el seu jugador més emblemàtic reforcen el prestigi en la lluita pels màxims objectius esportius de la temporada.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán