L'Informatiu: L'informatiu vespre -  7/02/2011 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 7/02/2011

07/02/2011 00:28:20
L'informatiu vespre -  7/02/2011 L'informatiu vespre -  7/02/2011
L'informatiu vespre - 7/02/2011 00:28:20 07/02/2011
Sinopsis

TROBADA DE PRESIDENTS. Mas reclamarà a Zapatero més de dos mil milions d'euros

Des del 2006 que aquesta fotografia NO es repetia. Artur Mas ha estat rebut aquesta tarda a la Moncloa. El president de la Generalitat ha anat a exposar a Zapatero el pla d'austeritat per limitar el dèficit a Catalunya. Però aquest full de ruta econòmic passa per rebre de l'Estat més de 2 Mil milions que, segons la Generalitat, s'adeuten a Catalunya i, també, per NO vetar que el govern català pugui emetre més deute.

EL PETROLI PELS NÚVOLS. Cada vegada resulta més car omplir el dipòsit dels cotxes.

Els carburants continuen marcant preus altissims influits per la crisi d'Egipte. El preu del petroli brent segueix sense baixar dels 100 euros. Omplir el dipòsit dels vehicles és cada vegtada més car.

LIMITATS A 80. L'anticicló impedeix superar la velocitat

Al primer dia sense limitació dels 80, els conductors NO han pogut superar aquesta velocitat. Un anticicló, que afectaria la qualitat de l'aire, ha obligat a mantenir el límit com fins ara.

VIDEOJOC CURATIU. Ensenya a controlar la impulsivitat

L'Hospital de la Vall d'Ebron fa servir un videojoc per tractar l'adicció al joc i també transtorns de l'alimentació com la bulímia. Els malalts el fan servir per aprendre a controlar la seva impulsivitat.

NADAL I LA ROJA, D'ÒSCAR. Nadal guanya el premi Laureus al millor esportista i la selecció, al millor equip

La selecció espanyola de futbol i Rafa Nadal conquereixen els premis Laureus, els anomenats "Òscars" de l'esport. "La Roja" ha guanyat el guardó al millor equip de l'any 2010 pel seu èxit al Mundial de Sut-àfrica i Rafa Nadal, el de millor esportista gràcies a les seves victòries a "Roland Garros", "wimbledon" i el "US Open".

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán