L'Informatiu: L'informatiu vespre - 5/10/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 5/10/12

05/10/2012 00:28:06
L'informatiu vespre - 5/10/12 L'informatiu vespre - 5/10/12
L'informatiu vespre - 5/10/12 00:28:06 05/10/2012
Sinopsis

La Generalitat preveu problemes per continuar pagant els ajuts de la llei de la dependència. Es tem, sobre tot, per les 45 mil noves sol.licituds que es calcula que es produiran en els propers mesos.... El govern central ha retallat un 16% la partida social del pressupost i el conseller de benestar social parla de des-lle-ialtat. Des del PP català diuen que l'executiu d'Artur Mas es dedica a la queixa sistemàtica i que no ha tingut la valentia de presentar uns pressupostos.

Els mossos d'esquadra alliberen un nen colombià d'onze anys segrestat a Barcelona. Els segrestadors demanaven un rescat de 5 milions d'euros i s'havien plantejat la possibilitat de matar-lo.

Els bisbes catalans fan públic un comunicat on defensen el valor de totes les opcions polítiques. Contesten així la conferència episcopal espanyola que ha criticat les opcions sobiranistes que, diuen, atenten contra la unitat d'Espanya.

Obre les portes a Barcelona el festival de reciclatge Drap Art. S'hi poden veure obres d'art fetes amb tot tipus de materials, amb l'objectiu de conscienciar de la necessitat d'un consum responsable i sostenible.

El sisè clàssic de l'any s'acosta... Serà el tercer de la temporada i si guanya, el Barça podria situar-se a 11 punts del Reial Madrid. Xavi diu que una victòria els donaria molta moral, pero no la lliga. El dubte és si Gerard Piqué podrà jugar.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán