L'Informatiu: L'informatiu vespre - 4/10/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 4/10/12

04/10/2012 00:24:30
L'informatiu vespre - 4/10/12 L'informatiu vespre - 4/10/12
L'informatiu vespre - 4/10/12 00:24:30 04/10/2012
Sinopsis

Tots els partits catalans amb la màquina electoral en marxa. L'esquerra independentista ha intentat tota la tarda d'avui arribar a un acord per anar plegats a les eleccions.... Al final, però , fracás. Fa pocs minut han informat que ha estat impossible formar una coalició electoral. Al PSC, mentrestant, continua el debat sobre quines propostes defensen. Avui Ángel Ros, un dels impulsors del manifest que demana un referendum d'autodeterminació, diu que la inicitiva és una resposta a les aspiracions dels ciutadans de Catalunya.

La policia deté a Palma de Mallorca un jove de 21 anys a qui acusa de voler fer un gran atemptat. Sembla que el detingut, que ja tenia 140 quilos d'explosius, volia fer-los esclatar a la universitat de les Balears.

Brusel.les demana a les centres nuclears europeas, entre les quals Ascó i Vandellós, que inverteixin en millorar la seguretat. De les centrals catalanes en questionen els plans d'emergència en cas d'inundacion i d'altes temperatures.

Creix un 35% el número de dones majors de 40 anys que recorre a técniques de reproducció assistida. Els especialistes constanten que les dones són mares cada vegada més tard.

Cesc Fàbregas explica a Televisió Espanyola que el Barça afronta el clàssic de diumenge amb confiança i tranquil·litat. L'equip es tornara a entrenar demà pendent de l'evolució de Piqué, que continua treballant per seu compte per poder recuperar-se a temps.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán