L'Informatiu: L'informatiu vespre - 30/12/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 30/12/11

30/12/2011 00:16:28
L'informatiu vespre - 30/12/11 L'informatiu vespre - 30/12/11
L'informatiu vespre - 30/12/11 00:16:28 30/12/2011
Sinopsis

ELS IMPOSTOS S'APUGEN. Rajoy es troba amb un dèficit superior al previst pels socialistes

El president Mas es mostra esperançat en què les relacions amb espanya millorin el 2012 i augura un futur prometedor per Catalunya. Mentrestant, el nou govern de Rajoy apuja impostos perquè diu que s'ha trobat un dèficit superior a l'anunciat per l'anterior govern. El sou dels funcionaris es congelarà i l'administració s'aprimarà.

Sorpresa a Ascó. El cementiri nuclear es farà a Villar de Cañas

Ascó està dividida. La decisió del consell de ministres d'aixecar el cementiri nuclear a la localitat de Villar de Cañas sorprèn negativament el consistori. Els ecologistes, en canvi, celebren la decisió.

L'IPC baixa 5 dècimes. El 2011 es tanca a les portes d'una recessió

La inflació cau 5 dècimes aquest mes i l'euribor tanca l'any gairebé al 2%. Són les últimes dades d'un any ple de males notícies econòmiques. Avui us en resumirem les més destacades.

Teràpia contra l'alzheimer. Es pot frenar el deteriorament 100 mil persones la pateixen

Més de 100 MIL persones pateixen alzheimer a Catalunya. Mentre no arriba un remei a la malaltia, treballar amb les vivències que els malalts encara recorden els ajuda a frenar el de-te-riorament..

Agafant la forma. Barça i Espanyol intensifiquen el treball per recuperar el to físic

El Barça ha fet una doble sessió de treball per recuperar la forma física. Puyol s'ha entrenat al marge per molèsties a l'abductor. L'Espanyol també intensifica el treball pensant en la Copa mentre intenta tancar el traspàs de Kameni al Màlaga.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán