L'Informatiu: L'informatiu vespre - 30/10/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 30/10/12

30/10/2012 00:27:31
L'informatiu vespre - 30/10/12 L'informatiu vespre - 30/10/12
L'informatiu vespre - 30/10/12 00:27:31 30/10/2012
Sinopsis

El govern català minimitza una carta de la vicepresidenta de la Comissió europea en que diu que un territori que és declarés independent quedaria fora de la Unió . Francesc Homs argumenta que s'especula sobre un fet que no s'ha produït, i sobre el que,al seu parer, Europa encara no ha fixat una postura definitiva. Des de Lleida, però, aquesta tarda, el ministre espanyol d'exteriors ha estat clar: els cinc països que no han reconegut Kosovo, entre els quals Espanya, tampoc no reconeixerien una Catalunya independent.

Després de les discrepàncies d'ahir, Pere Navarro i Alfredo Pérez Rubalcaba escenifiquen a Madrid una imatge d'unitat i entesa. De la seva banda, Alicia Sánnchez Camacho diu que després del 25N Rajoy farà passes cap el dialeg.

Cinc municipis fan un simulacre d'emergència del plà inuncat coincidint amb el cinquanté aniversari de les riuades del 62. Els equips d'emergència han simulat el rescat d'un cotxe caigut a la riera i l'evacuació d'un autocar d'escolars.

Els pastissers temen que la crisi i l'encariment d'un 30% de les atmelles i els pinyons facin caure el consum de panellets. També el sector de la flor es queixa dels perjudicis que li causa la pujada de 13 punts de l'IVA.

El Barça inicia la defensa de la Copa del Rei d'aqui a menys de dues hores al camp de l'Alabès. Tot i deixar a Barcelona alguns homes importants, Tito Vilanova aliniarà un onze de garanties per mirar d'aconseguir un bon resultat en una eliminatòria on sempre hi ha més a perdre que no pas a guanyar.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán