L'Informatiu: L'informatiu vespre - 3/01/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 3/01/12

03/01/2012 00:26:31
L'informatiu vespre - 3/01/12 L'informatiu vespre - 3/01/12
L'informatiu vespre - 3/01/12 00:26:31 03/01/2012
Sinopsis

PRIMER ANY D'ARTUR MAS. Catalunya recupera el rumb. L'atur, problema molt difícil

Catalunya ha recuperat el rumb, ja no va a la deriva i contra les roques. Ho ha assegurat avui -utilitzant el llenguatge mariner que tant li agrada- Artur Mas. El President de la Generalitat, coincidint amb el seu primer any de govern, creu que la navegació enmig de la tempesta econòmica comença a estabilitzar-se, malgrat que admet que encara caldrà apretar-se el cinturó i que objectius com reduir l'atur a la meitat tal vegada no podran assolir-se. Entre d'altres fites, Mas ha tornat a insistir en la reivindicació del pacte fiscal, i ha advertit Madrid que no pot culpar les autonomias del déficit de l'Estat.

L'atur no para. 4'5 milions a tot Espanya. A Catalunya puja d'un 9'1%

L'atur tanca el 2011 fregant els 4 milions i mig d'aturats a tot Espanya i amb una pujada global a Catalunya del 9'1%. El ministre d'economia diu que l'alta tasa d'atur fa perillar l'estat del benestar i que la reforma laboral és urgent.

Multes als indigents. Sancionats per dormir al carrer. La Síndica obre una investigació

La síndica de greuges de Barcelona obre una investigació sobre les multes que la guardia urbana posa als sense sostre. Hi ha un indigent que acumula més de cent sancions per dormir al carrer.

Dones assassinades. Investigació a l'Ametlla de Merola i condemna pel crim de Girona

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona que han trobat sense vida en una casa de l'Ametlla de Merola, al Berguedà... Aquet migdia Girona s'ha concentrat per condemnar la mort, diumenge, d'una dona presumptament, a mans del seu company...

Messi, a punt per jugar. Guardiola no es refia d'un Osasuna que dóna l'eliminatòria per impossible

Leo Messi s'ha incorporat aquest matí als entrenaments del Barça per preparar el partit de Copa de demà contra l'Osasuna. Guardiola no es creu el victimisme de l'equip navarrès i ha destacat que és cinquè de la lliga. El tècnic ha tornat a demanar a l'afició que estigui tranquila per la seva renovació.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán