L'Informatiu: L'informatiu vespre - (28/03/11) | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - (28/03/11)

28/03/2011 00:27:27
L'informatiu vespre - (28/03/11) L'informatiu vespre - (28/03/11)
L'informatiu vespre - (28/03/11) 00:27:27 28/03/2011
Sinopsis

¿S'ha de recuperar l'uniforme escolar? Aquest és el debat que acaba d'obrir la consellera d'Ensenyament. Irene Rigau pensa que la tradicional bata, o l'uniforme que encara porten moltes escoles religioses, acabaria amb l'obsessió de molts alumnes per la roba que s'han de posar. Seria, també, una fòrmula que evitaria les discussions per les marques que tants pares pateixen amb els seus fills adolescents. El debat és obert, malgrat que la consellera ha deixat molt clar que, de moment, la Generalitat no es planteja dictar cap norma que obligui a dur uniforme. Ho deixa tot al criteri dels consells escolars de cada centre.

Artur Mas diu a Madrid que el pacte fiscal serà condició imprescindible per que CiU doni suport al proper govern espanyol. El President de la Genealitat demana a Zapatero que aclareixi el seu futur polític perquè la incertesa perjudica a Espanya.

Avui ha acabat el termini perquè bancs i caixes presentin al Banc d'Espanya els seus plans de solvència. "Unnim" busca una aliança amb algun grup financer o consolidar un banc propi, mentre que "Catalunya Caixa" anirà directament als ajuts de l'estat per aconseguir els "mil set-cents milions" d'euros que necessita.

Els mossos d'esquadra detenen 10 dels pressumptes delinqüents més actius i violents de Barcelona ciutat. Tots ells, amb nombrosos antecedents, es dedicaven sobre tot a les estrebades i a robar a punta de navalla.

Demà sabrem si es juga el partit entre Lituània i Espanya. Malgrat el pèssim estat de la gespa de l'Estadi de Kaunas, un delegat de la UEFA assegura que no hi ha cap risc de lesió. La decisió final és en mans de l'àrbitre, que demà revisarà el terreny de joc.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán