L'Informatiu: L'Informatiu vespre - 27/12/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu vespre - 27/12/12

27/12/2012 00:26:59
L'Informatiu vespre - 27/12/12 L'Informatiu vespre - 27/12/12
L'Informatiu vespre - 27/12/12 00:26:59 27/12/2012
Sinopsis

Artur Mas demana al seu govern que es caracteritzi per la transparència i pel diàleg permanent, també amb l'Estat. Mas ha fixat tres objectius de legislatura: aixecar l'economia, mantenir la cohesió social i celebrar la consulta sobiranista. I davant les dificultats, ha dit als consellers que evitin el soroll i mantinguin el vaixell en flotació.

El nou govern té dotze consellers, 1 més que fins ara. Francesc Homs assumeix la nova cartera de presidència i afers exteriors i Germà Gordó, justicia. Tots dos s'encarregaran de gestionar el procès de la consulta sobiranista. El nou executiu té 5 consellers nous.

Els ajuntaments i veins de les comarques de Girona augmenten les mesures d'autoprotecció davant l'increment de robatoris en masies aïllades. A Capllong per exemple destinaran 20 mil euros a contractar un altre vigilant de seguretat.

El festival de la Infancia de Barcelona ha obert portes combinant el joc amb el foment dels hàbits alimentaris saludables i l'esport. L'objectiu és cridar l'atenció sobre l'augment de l'obesitat que ja afecta un 23% dels nens espanyols.

Andrés Iniesta assegura que la Pilota d'Or que s'atorgarà d'aquí a 10 dies no li treu la son. El manxec diu que estar entre els 3 finalistes ja és un premi i que anirà a Zuric a gaudir. Iniesta, amb Jordi Alba, Xavi i Messi forma part de l'onze ideal d'aquest any de la revista l'Equipe.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán