L'Informatiu: L'Informatiu vespre - 27/03/2013 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu vespre - 27/03/2013

27/03/2013 00:28:37
L'Informatiu vespre - 27/03/2013 L'Informatiu vespre - 27/03/2013
L'Informatiu vespre - 27/03/2013 00:28:37 27/03/2013
Sinopsis

REUNIÓ SECRETA DE MAS I RAJOY

CIU diu que es va avançar en el tema econòmic, però no en el de la consulta

Acord entre Mariano Rajoy i Artur Mas en què cal flexibilitzar el dèficit de les autonomies... però desacord pel que fa a la consulta sobiranista. És el principal resultat, que se sàpiga, d'una reunió secreta, a Madrid, entre els dos presidents. La trobada s'hauria produït aquesta setmana i no ha transcendit fins ara

En declaracions a TVE

DURAN I LLEIDA DEMANA FETS I NO PARAULES

En declaracions a TVE, Duran Lleida destaca la voluntat de diàleg entre Artur Mas i Mariano Rajoy. El líder d'Unió, però, adverteix que aquesta voluntat s'ha de plasmar en resultats i fets reals.

Aigües Ter Llobregat

EL TSJC TOMBA L'ADJUDICACIÓ A ACCIONA

PSC, ICV i Ciutadans demanen responsabilitats polítiques al govern per l'adjudicació de la gestió d'Aigües Ter-Llobregat a Acciona. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha anul·lat l'adjudicació i dóna la raó a Agbar, que l'havia impugnat.

La reforma de la llei hipotecària

NO CONTEMPLA LA DACIÓ EN PAGAMENT

La reforma de la llei hipotecària que tramita el Congrés no contempla la dació en pagament. La plataforma d'afectats per la hipoteca acusa al PP de desvirtuar la llei amb les seves esmenes.

Patint el Virus FIFA

ELS INTERNACIONALS FAN RECUPERACIÓ

El Barça s'ha entrenat aquesta tarda ja amb tots els jugadors internacionals, que han fet treball de recuperació i fisioteràpia. Messi, Mascherano, Busquets i Xavi s'han quedat al gimnàs.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán