L'Informatiu: L'informatiu vespre - 26/03/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 26/03/12

26/03/2012 00:27:28
L'informatiu vespre - 26/03/12 L'informatiu vespre - 26/03/12
L'informatiu vespre - 26/03/12 00:27:28 26/03/2012
Sinopsis

El número dos de la diputació de Barcelona, un subdirector de la Generalitat i tres empresaris detinguts. Escorcolls de la guardia civil a seus de l'administració catalana i a seus d'empreses. Negocis poc clars relacionats amb la ITV, les empreses d'inspecció tècnica de vehicles. Al llarg del dia d'avui, a Barcelona, s'ha viscut un capitol d'una història de presumpta corrupció. I és que, pel que sembla, alguns han malinterpretat la idea del "bussines friendly".

Alicia Sánchez Camacho amenaça Convergència amb retirar el suport al govern català si manté el gir nacionalista anunciat en el Congrés del cap de setmana. La líder del PP ha sol·licitat una reunió amb Artur Mas per demanar-li explicacions.

Caixabank absorveix Banca Cívica i es convertèix en la primera entitat bancaria espanyola, superant el BBVA. Les cotitzacions de les dues entitats han estat avui suspeses en borsa degut a l'operació de fussió.

Els productes d'alimentació mes nous i increibles es troben fins dijous a Alimentaria. La fira aplega 4 mil empreses que presenten els nous productes que, en pocs mesos, trobarem als comerços com gelats de xistorra o crispetes de pollastre.

El Barça viatja demà a Milà amb la novetat de Dani Alves a la convocatòria. També ha entrat a la llista Afellay, tot i que encara no té l'alta mèdica. Els blaugrana afronten els quarts de final de la Champions en el millor moment de la temporada, però no els acaba de fer el pes tornar a creuar-se amb Ibrahímovic.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán