L'Informatiu: L'informatiu vespre - 25/07/2011 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 25/07/2011

25/07/2011 00:20:32
L'informatiu vespre - 25/07/2011 L'informatiu vespre - 25/07/2011
L'informatiu vespre - 25/07/2011 00:20:32 25/07/2011
Sinopsis

DECLARA L'ASSASSÍ D'OSLO. No se sent culpable perquè vol salvar Noruega dels musulmans

Fred i cruel. Així s'ha mostrat l'assassí confés de la massacre d'Oslo. Ha declarat que NO se sent culpable perquè vol salvar Noruega dels musulmans. Diu que va actuar ajudat per dues cèl.lules encara actives. El jutge li ha decretat presó preventiva durant 8 mesos renovables

Emergència humanitària. El Banc Mundial dóna 350 milions d'euros a la Banya d'Àfrica

Somàlia necessita ajuda urgent. El Banc Mundial donarà prop de 350 milions d'euros per combatre la fam a la Banya d'Àfrica. ONG's catalanes que treballen en el terreny adverteixen de la situació límit, que amenaça 12 milions de persones.

Més desnonaments fallits. Els veïns ho impedeixen. Els polítics ho debaten

La pressió veïnal evita un desnonament a la Roca del Vallès. La situació de les famílies que NO poden pagar les hipoteques arriba al Parlament, on s'hi debat la possibilitat de saldar el deute amb el banc donant l'habitatge a canvi.

Cinquena tramesa de Salamanca. La ministra celebra el retorn dels papers a Catalunya malgrat el retard

Una partida més dels papers de Salamanca ja és oficialment a l'Arxiu Nacional de Catalunya. La ministra de cultura n'ha fet entrega aquesta tarda. El conseller Mascarell ho celebra tot i que arriba amb retard i encara falta un sisè enviament.

Alexis blaugrana. El xilè ja llueix com a jugador del Barça després d'una presentació multitudinària

Aquesta tarda hem vist ja Alexis Sánchez vestit de blaugrana. El xilè lluïrà el 9 del Barça les pròximes 5 temporades i avui ha tornat a quedar clar que és tot un ídol de masses. Ha dit que vol guanyar títols al Camp Nou i que ve a aprendre de Messi.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán