L'Informatiu: L'informatiu vespre - 25/05/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 25/05/11

25/05/2011 00:28:39
L'informatiu vespre - 25/05/11 L'informatiu vespre - 25/05/11
L'informatiu vespre - 25/05/11 00:28:39 25/05/2011
Sinopsis

Es comencen a conèixer detalls dels futurs governs municipals sorgits de les elecions de diumenge. A la capital de Catalunya, per exemple, Joaquim Forn,un home important de convergència, serà -segons que va anunciar Xavier Trias a Televisió Espanyola- el nou primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament. Les negociacions entre partits per aconseguir investir alcaldes també centren l'activitat de les darreres hores. Tot indica, per exemple, que a Badalona, CiU podria optar per abstenir-se. Aquest fet permetria que Xavier Garcia Albiol, del PP, es faci amb l'alcaldia de la ciutat. CiU però encara no descarta altres possibilitats.

Treballadors de la sanitat escridassen a Lleida al Conseller d'economia. El govern català continua aplicant els ajustos i calcula estalviar 25 milions d' euros retallant despeses que fins ara assumia com una aportació a un plà de pensions pels funcionaris de la Generalitat.

Davant el debat per la successió de Zapatero, Carme Chacón fa una crida a la calma i diu que el tema s'ha de discutir en el comité federal de dissabte. Zapatero diu que Patxi López està d'acord en un procés de primaries, però des del Pais Basc ho contradiuen.

El volcà GRIMSVOTEN entra en la fase final d'eurpció i deixa d'expulsar materials a l'atmosfera. En les properes hores s'espera que es vagin esvaint els nuvols de cendres que han afectat part de l'espai aeri europeu.

El Barça s'ha entrenat aquesta tarda a la Ciutat Esportiva de l'Arsenal per preparar la final de dissabte. Els blaugrana, que van haver d'avançar el viatge a Londres per l'amenaça del volcà islandès, han hagut d'improvisar la preparació per emportar-se una Copa que ja llueix a la zona de fans de la capital britànica.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán