L'Informatiu: L'informatiu vespre - (25/02/11) | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - (25/02/11)

25/02/2011 00:27:06
L'informatiu vespre - (25/02/11) L'informatiu vespre - (25/02/11)
L'informatiu vespre - (25/02/11) 00:27:06 25/02/2011
Sinopsis

D'aquí dues setmanes, el 7 de març, la velocitat a les autopistes i autovies es reduirà a un màxim de 110 kilòmetres per hora. Ho ha decidit avui el Consell de Ministres, amb un paquet de mesures per estalviar energia. També s'ha decidit abaixar el preu dels bitllets de tren per tal que la gent deixi el cotxe i faci servir més el transport públic.

El jutge deixa en llibertat sense fiança els dos directius de GISA detinguts ahir per la Guàrdia Civil. Els dos responsables d'questa empresa pública han declarat acusats de tracte de favoristisme en l'adjudicació d'obres a empreses.

El conseller d'economia anuncia una congelació dels pressupostos de les universitats durant dos anys. Els rectors es resignen a les mesures, però demanen una compensació futura i el reconeixement del deute amb la universitat.

Líbia continua immersa en la violència i el caos. El govern espanyol diu que Europa ha de fer un esforç per acollir els milers de refugiats que hi puguin arribar. Amnistia Internacional reclama a Espanya que no vengui armes a Gaddaffi.

El Barça juga demà a Mallorca sense Valdés, Xavi, Puyol, Jeffren ni Alves. Però Guardiola diu que les baixes no són cap excusa. S'emporta 15 jugadors del primer equip i els joves Thiago, Miño i Montoya per enfrontar-se al Mallorca de Laudrup, que no descarta tornar a puntuar contra els blaugrana.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán