L'Informatiu: L'informatiu vespre - 24/05/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 24/05/11

24/05/2011 00:28:10
L'informatiu vespre - 24/05/11 L'informatiu vespre - 24/05/11
L'informatiu vespre - 24/05/11 00:28:10 24/05/2011
Sinopsis

Després dels bons resultats de CiU en les eleccions de diumenge, el govern d'Artur Mas interpreta que els electors li han atorgat un aval per què continui amb la política d'ajustos. I el govern, segons que ha explicat el seu portaveu, Francesc Homs, és el que pensa fer: seguir amb les mesures d'estalvi per lluitar contra la crisi.

Jordi Hereu rebutja la possibilitat de pactar amb CiU i es disposa a liderar l'oposició a l'ajuntament de Barcelona. El republicà Jordi Portabella, de la seva banda, es manifesta disposat a estar al capdavant de la renovació a Esquerra després de la desfeta de diumenge.

L'Audiència de Barcelona ordena reobrir la investigació de la querella presentada contra Xavier Garcia albiol per instigació a l'odi racial. El líder del PP a Badalona havia repartit fulletons en què vinculava la delinqüència amb els gitanos romanesos.

L'erupció del volcà islandès Grimsvoetn fa tèmer un tancament generalitzat de l'espai aeri europeu. Les autoritats avisen que serà una setmana molt complicada per a les companyies aèries i per tots aquells que tinguin previst volar.

El portaveu del Barça Toni Freixa diu que l'equip marxarà aquesta nit cap a Londres, ja sigui en vol directe, o bé fent nit a París i completant el viatge en tren demà al matí. L'agència de viatges del club dóna l'opció de reservar places d'autocar com a alternativa per si al final es tanca l'espai aeri.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán