L'Informatiu: L'informatiu vespre - 23/03/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 23/03/12

23/03/2012 00:28:22
L'informatiu vespre - 23/03/12 L'informatiu vespre - 23/03/12
L'informatiu vespre - 23/03/12 00:28:22 23/03/2012
Sinopsis

¿Què és la transició nacional que proposa Convergència Democràtica? ¿Quina és la sobirania que defensa? Aquests interrogants, tal vegada, tinguin respostes clares a partir d'aquesta tarda i durant el cap de setmana. I és que comença un congrès del partit que, juntament amb Unió, és, a hores d'ara, al capdavant del govern de Catalunya. ¿¿S'hauran acabat els eufemismes i és parlarà clarament d'independència i d'estat propi?? Ho veurem. Ara per ara, l'únic que es pot assegurar és l'ascensió d'Oriol Pujol al màxim càrrec executiu de Convergència: la secretaria general.

El govern presenta la llei de transparència que preveu inhabilitacions de fins a 10 anys per als gestors públics que ocultin dades. Per primera vegada, la llei se sotmetrà a audiència pública perquè els ciutadans hi facin aportacions.

Detinguda per tràfic de drogues una de les promotores de la plantació de Marihuana a Rasquera. És l'encarregada d'una associació legal d'autoconsum de cannabis de Barcelona, però la policia l'acusa de comercialitzar la droga.

La Generalitat posa en marxa un servei d'atenció a les víctimes d'accidents de trànsit. Oferirà ajut psicològic i assessorament legal i administratiu a aquells que han patit un accident.

El Comitè de Competició sanciona amb 2 partits a Pepe per insultar l'àrbitre i 2 també a Rui Faria. 1 partit de sanció per Ozil i Mourinho per les seves expulsions de dimecres. A Sergio Ramos, en canvi, li treu la vermella per un defecte de forma a l'acta arbitral. El blaugrana Alves és sancionat amb un partit i s'arxiva el cas Piqué.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán