L'Informatiu: L'informatiu vespre - (23/03/11) | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - (23/03/11)

23/03/2011 00:28:22
L'informatiu vespre - (23/03/11) L'informatiu vespre - (23/03/11)
L'informatiu vespre - (23/03/11) 00:28:22 23/03/2011
Sinopsis

Solucions per a les famílies que afronten un embargament i l'amenaça de quedar-se al carrer per no poder pagar la hipoteca. Aquest és el debat que avui ha tingut expressió a les portes del Parlament de Catalunya i, també, a l'interior de la cambra, on s'ha plantejat que cal una iniciativa legislativa que posi fí al que, degut a la crisi, comença a ser un drama que cada dia afecta més families.

Un contracte únic amb una indemnització moderada i la possibilitat del copagament en serveis bàsics són algunes de les propostes que el govern català vol que es discuteixin a la cimera econòmica que es farà divendres. Els partits dubten de la viabilitat de la proposta.

Imprimir sobre pell, vidre, metall o làtex per tunejar la moto, impressions lluminoses o la fusió de la tecnologia digital i la impressió. Aquestes són algunes de les propostes del Saló d'arts gràfiques que avui s'ha inaugurat a Barcelona. El sector proposa reinventar-se per adaptar la galàxia Guttemberg a la tecnologia del segle XXI.

Elisabeth Taylor, un dels últims mites del Hollywood clàssic, ha mort avui als 79 anys d'una insuficiència cardíaca. L' actriu fou famosa NO solsament per films com "la gata sobre el tejado de Zinc" o "Cleopatra" sino també pels seus múltiples matrimonis.

Dani Alves ha signat fa uns minuts al despatx de Sandro Rosell la renovació amb el Barça fins al juny de 2015. Després de mesos d'estira i arronsa, el defensa brasiler passarà a cobrar uns 4 milions d'euros i se situarà al nivell econòmic de Gerard Piqué i Carles Puyol

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán