L'Informatiu: L'informatiu vespre - 23/02/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 23/02/12

23/02/2012 00:29:37
L'informatiu vespre - 23/02/12 L'informatiu vespre - 23/02/12
L'informatiu vespre - 23/02/12 00:29:37 23/02/2012
Sinopsis

L'economia espanyola es contraurà. I ho farà un 1%. Per tant, entrarem en recessió el primer trimestre d'aquest any. Ho avisa la Comissió Europea. El president Mariano Rajoy, que assegura no estar sorprès, reitera que vol complir amb el dèficit. És clar que el Banc d'ESpanya i el fons Monetari Internacional havien fet pitjors previsions. L'impacte de la crisi del deute, les retallades en el sector públic i el baix consum privat ajuden poc a la reactivació de l'economia.

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca creu que la mesura de la dació en pagament per reduir els desnonaments és insuficient. A més coneixerem què n'opina una família que compleix tots els requisits per beneficiar-se'n. Alguns experts creuen que afavorirà les entitats bancàries que voluntàriament s'hi adhereixin.

El primer pacient amb un cor artificial a Catalunya va morir a causa d'unes arítimies. Així ho ha confirmat la necròpsia que li han practicat a l'hospital de Bellvitge. Segons l'equip mèdic que el va intervenir ,la mort d'Eufemio ha estat natural.

Els veïns de Torredembarra estan de sort. L'ajuntament arxivarà part de les 5.000 multes imposades en 4 mesos per un radar polèmic. El límit de velocitat del tram de via no estava correctament senyalitzat.

Alexis Sánchez, en una entrevista a l'Informatiu, i Andrés Iniesta a la presentació d'un llibre solidari s'han sumat avui a les veus que demanen que Guardiola continuï com a entrenador del Barça. Mentrestant, l'equip segueix preparant el partit de diumenge contra l'Atlètic de Madrid.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán