L'Informatiu: L'Informatiu vespre - 23/01/2013 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu vespre - 23/01/2013

23/01/2013 00:28:42
L'Informatiu vespre - 23/01/2013 L'Informatiu vespre - 23/01/2013
L'Informatiu vespre - 23/01/2013 00:28:42 23/01/2013
Sinopsis

LA DECLARACIÓ DE SOBIRANIA

Aprovada per CiU, ERC, Iniciativa i la CUP

El PP surt de l'hemicicle i disgust al PSC

Tal com estava previst, els vots de CiU, Esquerra, Iniciativa i la CUP han tirat endavant la declaració de Sobirania, al Parlament. Enfront el text aprovat; el PP, que ha abandonat l'hemicicle just després de votar; augura un camí cap al no res i acusa als promotors de la declaració de provocar la inestabilitat de la societat catalana... La declaració o, més ben dit, el no suport a la mateixa ha causat un fort malestar dins el PSC. 5 diputats socialistes no han votat.

Crisi entre Convergència i Unió

ELS LÍDERS VOLEN ATURAR LES TENSIONS

Els dirigents de Convergència i d'Unió intenten tancar l'enfrontament obert a la federació arran de les critiques de convergència a Duran i Lleida. Les dues formacions es demanen disculpes i manifesten que cal estar units i no obrir fissures.

Causa sobre la guerra Civil

INVESTIGAR ELS BOMBARDEIGS DE BARCELONA

L'Audiència de Barcelona obliga a investigar els bombardejos de la ciutat durant la Guerra Civil. La investigació afectaria, si són vius, als pilots italians que del 1937 al 39 van BOM-BAR-DE-JAR la capital catalana causant uns 5mil morts.

Noves xarxes socials

PREOCUPEN A LA COMUNITAT DOCENT

El fenòmen dels xats específics creats en algunes universitats i centres docents preocupa la comunitat educativa. Denuncien que, amparats per l'anonimat, sovintegen els atacs i les desqualificacions a les persones.

Primera final a Màlaga

EL BARÇA VIATJA AMB TOTES LES ESTRELLES

El Barça viatja demà a Màlaga on es jugarà el sue futur a la Copa del Rei. Jordi Roura s'emporta tots els homes importants de l'equip, inclosos David Villa, que ja té l'alta, i Gerard Piqué, que ahir va ser pare. S'ho perd Abidal, que passarà uns dies a l'hospital per comprovar l'evolució del seu transplantament.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán