L'Informatiu: L'informatiu vespre - 22/05/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 22/05/12

22/05/2012 00:26:33
L'informatiu vespre - 22/05/12 L'informatiu vespre - 22/05/12
L'informatiu vespre - 22/05/12 00:26:33 22/05/2012
Sinopsis

Una manifestació multitudinària a Barcelona ha estat un dels actes més visibles de la jornada de vaga que avui ha viscut el sector educatiu. Des de les escoles bressol fins a les universitats, avui s'ha protestat contra les retallades a l'ensenyament. El ressó de la vaga, com és habitual, és discrepant segons que en parlin els sindicats, que el xifren en un 60%, o la Generalitat que parla d'un seguiment de la protesta del 25%.

Esperanza Aguirre proposa suspendre i que se celebri a porta tancada la final de la copa del Rei si es produeix una xiulada contra la corona. Tots els partits polítics han coincidit en desqualificar les declaracions d'Aguirre i fins i tot considerar-les perilloses.

El primer secretari del PSC i el líder de CiU al Congrés apropen postures de cara a un acord dels partits catalans sobre el pacte fiscal. Pere Navarro i JOsep Antoni Duran Lleida coincideixen en que s'ha d'evitar la confrontació amb Espanya.

El sindic de Greuges responsabilitza els partits polítics de manca de programes adequats per fer front als problemes que afecten la infància. Rafael Ribó ha presentat avui al Parlament l'informe que ha elaborat sobre la situació de la infància a Catalunya.

Els jugadors del Barça afinen la seva preparació per a la final de la Copa del Rei. Volen dedicar-li el triomf a Guardiola i demostrar que no s'ha acabat un cicle. Mentrestant, el club ha presentat les equipacions per a la propera temporada, força innovadores i que han generat tot tipus de comentaris.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán