L'Informatiu: L'informatiu vespre - 21/03/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 21/03/12

21/03/2012 00:29:26
L'informatiu vespre - 21/03/12 L'informatiu vespre - 21/03/12
L'informatiu vespre - 21/03/12 00:29:26 21/03/2012
Sinopsis

Por i horror és el sentiment de la comunitat jueva de Barcelona davant els assassinats de Tolosa. A aquesta hora, el presumpte assassí de tres nens i un rabí en una escola jueva és assatjat per les forces de seguretat franceses. I també avui, els representants de la comunitat jueva barcelonina -la més important d'Espanya-, ens expliquen com estan vivint aquest terrible episodi. Molts d'ells es pregunten si està renaixent l'antisemitisme, i alguns es responen que sí.

L'ajuntament de Barcelona prohibeix la prostitució als carrers de la ciutat i perseguirà els clients amb fortes multes. L'ordenança, criticada pels partits d'esquerra, ha sortit endavant amb els vots de CiU i el PP.

La justicia italiana deixa en llibertat Oscar Sánchez, el netejacotxes de Montgat empresonat 2 anys per error. L'home va ser condemant a Itàlia a 14 anys de presó al ser confòs amb un mafiós que li havia suplantat la identitat.

Les pluges han arribat per fi a Catalunya després d'un dels hiverns més secs. L'aigua ha estat molt ben rebuda al camp, malgrat que arriba tard per alguns cultius.

Leo Messi segueix fent història. Amb 24 anys és ja el màxim golejador de la història del Barça amb 234 gols, un cop superat el rècord de César. És una fita més d'aquest jugador per al que s'acaben els adjectius i que sempre té reptes per seguir superant-se.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán