L'Informatiu: L'Informatiu vespre - 21/01/13 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu vespre - 21/01/13

21/01/2013 00:27:48
L'Informatiu vespre - 21/01/13 L'Informatiu vespre - 21/01/13
L'Informatiu vespre - 21/01/13 00:27:48 21/01/2013
Sinopsis

Nova reunió a 5, aquesta tarda, al Parlament i, de nou... un fracàs. Demà s'hauria d'aclarir quin text ha de debatre, dimecres, el ple; però, de moment, no hi ha forma d'aconseguir una proposta que agradi tothom... El PSC insisteix que totes les opcions passen per un respecte "escrupulós" a la legalitat vigent... I Esquerra Republicana alerta que el concepte del "dret a decidir" del poble català és innegociable.

L'Ajuntament de Girona i la Delegació del Govern han de pagar les costes del judici per la contractació de trens per facilitar la participació a la manifestació l'11 de setembre. És la sentència salomònica del jutjat contenciós número 1 de Girona que, també, ha anul·lat el decret del consistori. Al·lega que, tant l'ajuntament com la Delegació, perseguien una finalitat política. L'ajuntament, diu, va excedir el seu àmbit competencial i la delegació va posar el recurs tot i saber que no tindria transcendència. I és que l'ús dels trens no va afectar diners públics. La Delegació del Govern es manifesta satisfeta perquè diu que la sentencia restableix la legalitat mentre que l'alcalde de Girona, aquesta tarda, feia una interpretació diferent.

El conseller d'Interior destinarà més efectius policials al Baix Empordà. Ramon Espadaler ho ha dit després de que s'hi hagi produït el tercer assalt amb violència en una setmana. Anit, dos homes van assaltar una família belga, a casa seva. Els van robar 2mil euros i diversos objectes de valor... A més, Espadaler ha convocat una reunió extraordinària de la Junta de Seguretat, dijous, a Platja d'Aro.

Després de perdre la seva condició d'invicte a la lliga, el Barça ja ha començat a preparar la tornada dels quarts a la Copa a Màlaga, on haurà de millorar el 2-2 de l'anada al Camp Nou. Però més que no pas de resultats, a Can Barça es segueix parlant de la no-renovació de Víctor Valdés. Iniesta no s'ha estat per romanços. I ha anat per feina a l'hora de defensar la figura i la decisió de Valdés que la setmana passada va fer saber que no renovarà un contracte que acaba el juny de l'any vinent. Començant per la reacció de l'aficionat

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán