L'Informatiu: L'informatiu vespre -  20/06/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 20/06/11

20/06/2011 00:28:41
L'informatiu vespre -  20/06/11 L'informatiu vespre -  20/06/11
L'informatiu vespre - 20/06/11 00:28:41 20/06/2011
Sinopsis

Elena Salgado NO creu que la greu situació de Grècia, un país a punt de fer bancarrota si la Unió Europea NO es posa d'acord per evitar-ho, pugui encomanar-se a Espanya. El fons monetari internacional, en canvi, alerta avui mateix que si els líders europeus NO prenen mesures decisives, les dificultats que sacsegen Grècia poden acabar contaminant tota l'eurozona.

Tots els partits polítics reaccionen a les multitudinàries manifestacions d'ahir i asseguren compartir moltes de les reivindicacions. Però PP i CIU alerten que algunes peticions dels indignats són irreals i que la sol.lució NO és carregar-se les institucions democràtiques.

Els treballadors del l'Hospital del Mar i el de l'Esperança fan una cadena humana com a protesta per l'acomiadament de 194 treballadors. La direcció del centre diu que la mesura es necessària per complir els criteris pressupostaris que marca el govern.

L'Informe d'enguany sobre les competències dels alumnes de sisè de primària indica que van millorant malgrat que encara un 20% té dificultats. Ensenyament preveu deures obligatoris a l'estiu pels que NO assoleixin els nivells bàsics.

El Barça podria tancar el fitxatge d' Alexis Sánchez en els pròxims dies. 28 milions d'euros i Jeffren és l'última oferta blaugrana per mirar de convèncer els propietaris de l'Udinese, que en demanen 50 pel davanter xilè. Alexis Sánchez ja té permís del seu seleccionador per viatjar a Barcelona si hi ha acord.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán