L'Informatiu: L'informatiu vespre - 18/05/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 18/05/12

18/05/2012 00:28:50
L'informatiu vespre - 18/05/12 L'informatiu vespre - 18/05/12
L'informatiu vespre - 18/05/12 00:28:50 18/05/2012
Sinopsis

Com un gran acord, un pacte d'Estat, una prova d'un país unit en la tasca de controlar el déficit i sortir de la crisi. Aixì veu el govern espanyol el fet que totes les autonomies, a excepció d'Asturies, hagin obtingut el vist-i-plau d'Hisenda als seus respectius pressupostos. Per l'executiu central és sens dubte un missatge important en un moment en que tots els ulls es fixen en les finances d'Espanya.

Els partits de l'oposició lamenten que el govern català no els fes arribar el pla d'ajust abans d'anar al consell de política fiscal i financera. Denuncien també que és un pla per contentar el govern central pero no per a sortir de la crisi.

La virulència del foc a Rasquera i l'abast de la zona cremada, que ha arribat a les 3.000 hectàrees, fa preveure una campanya d'estiu complicada als boscos de Catalunya. El sotabosc mot crescut per les pluges ha estat una de les causes de l'extensió de les flames però els bombers investiguen ara l'origen de l'incendi.

L'elefanta nouvinguda al zoo de Barcelona ja es passeja per les instal·lacions i té els primers contactes, encara en la distància, amb les altres dues femelles de la seva espècie i amb el públic. L'elefanta Bully s'integra al futur grup reproductor de paquiderms del zoo de Barcelona.

Xavi Hernández ha negat avui els rumors sobre un suposat allunyament de Pep Guardiola i Tito Vilanova, i ha afegit que la relació entre els dos tècnics és excel·lent... Mentre, Johan Cruyff ha dit que entén que el de Sant Pedor estigui cansat per haver hagut de gestionar molts "egos" al vestidor.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán