L'Informatiu: L'informatiu vespre - 18/05/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 18/05/11

18/05/2011 00:29:18
L'informatiu vespre - 18/05/11 L'informatiu vespre - 18/05/11
L'informatiu vespre - 18/05/11 00:29:18 18/05/2011
Sinopsis

Els acampats a la Plaça Catalunya de Barcelona es preparen per passar la tercera nit al ras. Convocats per les xarxes socials, protesten en contra de la gestió econòmica que s'esta fent en temps de crisi. Volen mantenir la concentració fins les eleccions del 22 de Maig, com fan a altres ciutats espanyoles. Però es temen que serà complicat. I és que a Madrid, la Junta Electoral ha desautoritzat la concentració de la Puerta del Sol, a on va començar el moviment. També s'ha prohibit la de Granada. Han quedat per internet però poca cosa més sabem.

Creu Roja de Catalunya constata que cada vegada hi ha més famílies de classe mitjana que sol.liciten ajut per menjar. Pensionistes i gent gran tenen també molts problemes per cobrir les necessitats alimentàries.

Una delegació del Brasil busca a Barcelona empreses per treballar en el país carioca. La propera dècada, Brasil gastarè mil milions d'euros en infraestructures amb motiu de les olimpíades i el mundial de futbol.

Apareix sà i estalvi un matrimoni d'excursionistes canadenc que s'havia perdut en una travessa entre Set Cases i Molló. La parella, d'uns setanta anys, es va desorientar i va passar la nit al ras.

El Barça ha començat a preparar aquesta tarda la final de la Champions contra el Manchester ja que dissabte a l'últim partit de lliga a Màlaga no s'hi juga res. Abidal ha dit que el tumor al fetge li ha fet canviar les seves prioritats a la vida... fins al punt, diu, de vendre's els cotxes.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán