L'Informatiu: L'informatiu vespre - (17/03/11) | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - (17/03/11)

17/03/2011 00:26:39
L'informatiu vespre - (17/03/11) L'informatiu vespre - (17/03/11)
L'informatiu vespre - (17/03/11) 00:26:39 17/03/2011
Sinopsis

Milers de ciutadans, japonesos o estrangers, intenten allunyar-se el máxim possible de les zones, Tòkio inclos, on podrien arribar les radiacions nuclears. Els reactors de Fukushima segueixen descontrolats i 180 bombers, policies i técnics, sotmesos a radiacions altíssimes, mantenen una lluita titánica per intentar refrigerar-los. S'els coneix ja com Els Herois de Fukushima.

La col.laboració entre la Universitat Politècnica de Catalunya i l'Agència Japonesa de Ciencia i Tecnologia va permetre enregistar el só del tsunami del Japó. També se sap que dofins i CETACIS van marxar de la zona del sisme marí abans de produir-se.

El jutge imputa l'extresorer de Convergència Democràtica en el pressumpte desviament de fons del Plau de la Mùsica. Investiguen suposats pagaments d'empreses a Convegència a través del Palau.

Al llarg de tot el dia han treballat per restablir la linia de Rodalies entre Terrassa i Manresa on ahir va descarrilar un tren degut a un desprendiment. Pensen que fins diumenge no hauran acabat els treballs per tenir la via reparada.

A Eric Abidal l'operaven aquesta tarda a l'Hospital Clínic de Barcelona del tumor que li van detectar al fetge. De moment no hi ha comunicat mèdic. El món del futbol i de l'esport en general s'ha bolcat amb el francès, amb constants mostres de suport.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán